Klaar voor het leukste feestje ooit? Ga op avontuur, samen met je vrienden!

Fitfarm Challenge

Leeftijd: 5+

Het meest geboekte uitje van 2021! Je hoort het al, een feestje te spelen op maar één plek. De Fitfarm! Teams worden op een grappige manier gevormd en er volgen 5 unieke spellen. Een mooie combinatie van ‘Fit’, ‘farm’ en Challenges op ons melkvee bedrijf! Trek de gigantische regenlaarzen aan en win met je team de melkpakken race! Duikel over de mega stormbaan en melk Klara de koe! Na elk spel volgt de uitreiking van de gele oornummers. Na een uurtje spel, hebben we pauze en een vrij speelmoment. Heb je met jouw team de meeste oornummers? Dan mogen jullie als eerst starten met het finalespel; de Challenge! Scoor zoveel mogelijk punten met het vinden van objecten en maak ondertussen hilarische foto’s van een schijtende koe, een stro touwtje of een oud deurtje wat je 300 punten kan opleveren!

Expeditie Robinson

Leeftijd: 7+

Al zeven jaar een groot succes en sinds 2022 met nieuwe spellen! Op een leuke manier speel je samen met je vriendjes of vriendinnetjes allerlei uitdagende proeven. Zo maak je een katapult klaar om te schieten en wordt er vuur gemaakt waarop we marshmallows roosteren. We rollen met kokosnoten en schieten met pijlen! Het feestje is voor stoere jongens en meiden! Dit feestje kan ook bij jou thuis plaatsvinden op zaterdag!

Het Moordspel

Leeftijd: 10+

Ga op zoek naar de dader die B. van Velthoven om het leven heeft gebracht. Een spannende speurtocht door de stad, op zoek naar antwoorden. Want, hoe is hij om het leven gekomen, wanneer en wat was het moordwapen? Verzamel munten om spullen te kopen bij de corrupte spelleider! Krijg jij de polaroidcamera te pakken? Met een gevulde tas én kluis ga jij samen met je team op zoek naar antwoorden.

We vragen hierbij de ouders om mee te lopen met een groepje. Het Moordspel is in de binnenstad van Roosendaal te spelen.

De Kids foto Challenge

Leeftijd: 8+

Zó tof als je van foto’s en filmpjes maken houdt. Objecten en hippe monumenten zoeken, gekke opdrachten vervullen, puzzels oplossen en ondertussen actief bezig zijn in de buitenlucht.

We vragen enthousiaste ouders om per groepje mee te wandelen. In de binnenstad van Roosendaal of Bergen op Zoom te spelen.

Het Mysterie op de Fitfarm

Leeftijd: 10+

Karel de Boer is om het leven gekomen, hier op de Fitfarm. Uit het lijstje van 20 verdachten wordt er door jullie één crimineel aangewezen die deze verdwijning op zijn geweten heeft. Spaar munten om een polaroid camera te kopen en verdien het paspoort. Jullie komen steeds een stapje dichtbij. Munten worden verdiend door het volbrengen van doe-opdrachten zoals het omgooien van kubb blokjes of het juist omdraaien van het moord-memorie! Een mooie combinatie; spanning, denkwerk en actief bezig zijn. We vragen hierbij de ouders om mee te lopen met een groepje.

Fortnite

Leeftijd: 10+

In twee teams spelen we met en tegen elkaar diverse Battles. Tactische Battles, maar ook denk en doe spellen. Allemaal met een sportief tintje en wanneer het lekker weer is voegen we natuurlijk ook water Battles toe! We starten met de Fortnite Battle Royale (afgooi Battle in de circle). Hierbij kan op zoek worden gegaan naar Shields en Damage die kriskras door het veld verspreid liggen. Ook ligt de Lama op de loer. Weet jij deze te bemachtigen? Deze items mogen ingezet worden tijdens de Battles. Zet je een Shield in dan heeft dit een voordeel voor jouw team tijdens de Battle. Zet je een Damage in dan leg je een beperking op bij het andere team! Super vet dus! Na elk gewonnen spel verdiend het winnende team 3 Wood. Het andere team krijgt 1 Wood. Wie wint uiteindelijk met de Tower Battle?

Springavontuur

Leeftijd: 4+

Hét woensdagmiddag feestje als je van springen, duikelen en rollen houd! Een uniek ‘vrij spelen feestje’ noemen we het, maar wel mét begeleiding! 1,5 uur is de gigantische stormbaan alleen voor jou en je vrienden en vriendinnen, want er is per woensdag maar één plekje beschikbaar voor dit avontuur!

Vraag direct aan.

Vanwege de winter zijn niet al onze activiteiten beschikbaar. Alles wat hierboven beschreven staat, is beschikbaar in verschillende stadscentra of bij jullie op locatie.

Tussendoor zorgen wij voor drinken en een zakje chips en natuurlijk een attentie voor de jarige. Ook krijg je unieke uitnodigingen thuis gestuurd, die je kunt uitdelen aan je vriendjes.

Prijzen en aantallen
Kosten € 18,00 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 10

Alleen in de zomer op de Fitfarm
Het Springavontuur is op woensdagmiddag van 12:15 tot 14:00 voor een vaste prijs van € 90,- bij te boeken. Hiervoor geld een maximum van 15 kids.

Direct een feestje aanvragen? Vul het aanvraagformulier in.

Bedankt! We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nog een keer.