Welkom bij Anouk's Events

Anouk’s Events is een jong, fris en avontuurlijk bedrijf dat samen met Veehouderij Gommeren gesetteld is op de Fitfarm.  

Anouk’s Events is 8 jaar geleden ontstaan vanuit enthousiasme en plezier voor het werk. Van het organiseren van een kinderfeestje tot een personeelsfeest of van het geven van een bootcamp tot een event voor op school. Wij halen er plezier uit! Dit gevoel zetten we tijdens ons werk ook in, zodat jij een geslaagde dag hebt en met een goed gevoel naar huis kan!

Naast ons werkplezier spelen ook persoonlijk contact en een unieke beleving een grote rol! Zo kom je tijdens het boekingsproces in direct contact met Anouk, zodat je al jouw vragen kan stellen en alle wensen helder zijn. Met die drie speerpunten maken we jouw activiteit of training tot een echte belevenis. Van begin tot eind!

Dit is ons team


Ons team is ontzettend hecht, door overeenkomsten in passie en werkplezier. We gaan voor hetzelfde doel, zijn op elkaar ingespeeld en sluiten altijd af met een drankje en een uitgebreide evaluatie!

We werken graag samen met studenten en in het bijzonder met de sportopleiding CIOS Zuidwest - Nederland en AD Academy. Ook de Rooi Pannen, afdeling marketing, evenement en communicatie. Studenten van de opleiding Leisure vindt je ook bij ons. Je zult hen regelmatig tegenkomen op de Fitfarm en bij onze horecapartners.

Ik ben Mandy Potters, 20 jaar en ga het 3e seizoen in bij Anouk’s Events. Ik volg de opleiding Social Work en vind het heerlijk om daarnaast mijn uurtjes te vullen op de Fitfarm. Je zult mij vooral zien op de woensdagen en op de zaterdagen, tijdens de diverse activiteiten.

Mandy.

Ik ben Mandy Potters, 19 jaar en ga het 2e seizoen in bij Anouk’s Events. Ik doe op dit moment de opleiding Social Work en vind het heerlijk om daarnaast mijn uurtjes te vullen op de Fitfarm. Je zult mij vooral zien op de woensdagen, tijdens kinderfeestjes en bij andere leuke activiteiten!

Stefanie.

Ik ben Stefanie Antonissen, 25 jaar en ooit zelf begonnen als fanatieke sporter bij Anouk's Events. Uiteindelijk zo enthousiast geworden dat ik er nu werk! Ik werk aan het stukje ontwikkeling, administratie en het begeleiden van activiteiten. We maken we er altijd een feestje van! Je ziet me voornamelijk op de woensdagen en in het weekend.

Ik ben Naomi Pesman. Je komt me tegen bij allerlei evenementen! Het plezier wat wij als team ervaren tijdens de activiteiten brengen wij over op de deelnemers. Hopelijk tot snel bij één van de activiteiten!

Naomi.

Ik ben Naomi Pesman. Je komt me tegen bij de evenementen, kinderfeestjes en ik spring tijdens de trainingen regelmatig bij! Het plezier wat wij als team ervaren tijdens de activiteiten brengen wij over op de deelnemers. Hopelijk tot snel bij één van de activiteiten!

Meren.

Ik vertel je binnenkort graag meer over mijzelf!

Pa & Pa.

De geweldige hulptroepen

Joost.

Mijn topman

Anouk.

It's me!

Onze partners

Onze Fitfarm

Welkom op de Fitfarm. De Fitfarm is de thuislocatie van Anouk’s Events, bij ons op de boerderij is altijd wat te beleven. Hier vinden veel van de activiteiten plaats. Op de Fitfarm is er een perfecte harmonie tussen plezier, gastvrijheid en unieke activiteiten. Voor veel kinderen is het de eerste keer dat ze op een boerderij komen, leren koe te melken en zien hoe groot zo’n tractor nu eigenlijk echt is. De volwassen deelnemers kijken hun ogen uit wanneer ze oog in oog staan met Klara de Koe.