Verras je familie of vriendengroep met een activiteit om nooit te vergeten!

Fitfarm Challenge

Het meest geboekte uitje van 2021! Je verwacht het al, een activiteit te spelen op maar één plek. De Fitfarm! Teams worden op een leuke manier gevormd en er volgen 5 unieke spellen. Een mooie combinatie van ‘Fit’, ‘farm’ en Challenges op ons melkvee bedrijf! Toffe, doordachte spellen die je nergens zult spelen. Uniek en een beetje sportief wel! Win met je team de melkpakken race! Duikel over de mega stormbaan. Trek sportieve kleding en schoeisel aan want heb je met jouw team de meeste oornummers verzameld? Dan starten jullie als eerst met het finalespel; de Challenge! Scoor zoveel mogelijk punten met het vinden van objecten en maak ondertussen hilarische foto’s van een schijtende koe, een stro touwtje of een oud deurtje wat je 300 punten kan opleveren!

Expeditie Robinson

Al zeven jaar een groot succes en sinds 2022 met nieuwe, super toffe proeven! Wij zijn verkocht! Zijn jullie er klaar voor om kokosnoten te rollen tijdens “Jeu de kokos”? Een proef is een uitdagend spel wat je speelt met je team op onze Fitfarm, bij jou thuis of bij één van onze horecapartners. Maak de katapult klaar om te schieten en verzamel zoveel mogelijk elementen om het vuurtje aan te maken tijdens het finalespel. Hoe bereik je dit? Winnen, willen winnen. Zo mag jij met je team zwarte stemmen uitdelen aan de andere teams zodat jij eerder kunt starten met het eindspel.

Het Moordspel

Gewoon tof! Zeker om te combineren met een borrel of diner in de stad. Wandelend, een kilometer of 3 kriskras door de binnenstad van Roosendaal, op zoek naar antwoorden. Ga op zoek naar de dader die B. van Velthoven om het leven heeft gebracht. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en belangrijker, wie heeft dit gedaan? Verzamel munten om spullen te kopen bij de corrupte spelleider! Krijg jij de polaroidcamera te pakken? Het paspoort? Met een gevulde tas én kluis ga je samen met je team het dossier vullen met aanwijzingen, antwoorden en feiten. En wist je dat we het Moordspel ook bij jou kunnen spelen?

Het Mysterie op de Fitfarm

Karel de Boer is om het leven gekomen, hier op de Fitfarm. Uit het lijstje van 20 verdachten wordt er door jullie één dader aangewezen die deze verdwijning op zijn geweten heeft. De basis is vergelijkbaar met het Moordspel in de stad, alleen. bij dit mysterie zijn er actieve elementen in toegevoegd die je uitdagen! Schiet tijdens het handboogschieten daders om, gooi met de moordstokken de blokken om die jullie op weg helpen om achter het moordwapen te komen. Jullie komen steeds een stapje dichterbij. Een mooie combinatie; spanning, denkwerk en actief bezig zijn.

De City foto Challenge

Hilarisch. Je komt elkaar regelmatig tegen tijdens het fotograferen van hippe objecten en monumenten tijdens ‘Raad het plaatje. Maar ook de ‘Huisnummer rekensom’ maakt het je lastig. Los de gekke ‘ABC-opdrachten’ op en maak foto’s van het verborgen plaatje! Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Te spelen in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Antwerpen en diverse dorpen! Maar net hoe actief je team is, maar reken op minimaal 3km dat je in de beentjes hebt na de activiteit. Ook een topper om te combineren met een borrel of etentje in de stad.

Media Games

Leuke, grappige spellen van TV. Hilariteit ten top met de diversiteit in spellen. Kun jij het met je team van de andere teams winnen tijdens spelling, schreeuwlelijk of tijdens één van de spellen van Ik hou van Holland? Ga ervoor om zoveel mogelijk spellen te winnen, punten te behalen en zo het beste Mediateam te zijn van …? Vul het zelf maar in!

Vraag direct aan.

In de winterperiode draaien we natuurlijk ook door! Niet op Fitfarm, maar bijv. in de binnenstad van Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom of Antwerpen.

Wij verzorgen de prijsuitreiking. Ook is het mogelijk om twee activiteiten te boeken om een gehele dag te vullen. In het voorjaar van 2023 kan er bij mooi weer buiten een coachsessie worden toegevoegd gericht op teambuilding. Afhankelijk van de groepsgrootte kan er ook een BBQ, buffet of frites arrangement worden verzorgd.

Prijzen
Winter & Zomer
- Het Moordspel (vanaf 12 personen - Antwerpen: vanaf 16 personen) - € 31,00 p.p.
- het Mysterie op de Fitfarm (vanaf 12 personen) - € 31,00 p.p.
- de City foto Challenge (vanaf 12 personen - Antwerpen: vanaf 16 personen) - € 31,00 p.p.
- de Media Games (vanaf 12 personen) - € 31,00 p.p.

Alleen zomer
- Fitfarm Challenge (vanaf 16 personen) - € 35,00 p.p.
- Expeditie Robinson (vanaf 16 personen) - € 35,00 p.p.

Direct een activiteit aanvragen? Vul het aanvraagformulier in.

Bedankt! We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nog een keer.